Annas funderingar genom livet...

Teambuilding!

2008-11-13 @ 21:24:13

Idag har vi varit på Bosön å haft teambuilding!

Har varit en fantastisk dag, om man bortser från vädret.. det har regnat.

Temat för idag var samarbete, och vi startade dagen med att samla alla deltagre. 4 gånger per år så har vi Ledardagar, och detta var den andra på detta verksamhetsår, så vi samlade alla chefer på ett och samma ställe, va ca 60 st. Ganska maffigt att samla alla på samma plats vid samma tidpunkt för att utföra något tillsammans. Det var hur bra som helst att byta miljö och då åka till Lidingö och Bosön. 

Där blev vi indelade i 4 grupper om 15 personer och vi fick varsin  "lagledare". Sedan blev vårt uppdrag att lösa div uppgifter. så gott det gick tillsammans allihopa.
Mycket intressant att se hur man arbetar i "sammasatta" grupper som man inte tillhör i det dagliga arbetet. Men jag tycker att vi gjorde det mycket bra och vi var allehopa nöjda med våra insatser så det va ju bra.

Har lite bilder från en av övningarna som gick ut på att komma in i en trekant, uppbyggd av snören i olika nivåer. Man fick bara använda "ett hål" en gång och alla måste komma in i trekanten. Det såg så lätt ut men det va näst intill omöjligt.. Kanske skall tillägga att man inte fick vidröra snöret, för då fick alla som kommit in gå ut igen, och då börja om från början....  

              


Tog ett låångt bad när jag kom hem, å det va så skönt.. som att tina upp igen.




Vill bara tacka alla för en bra och givande dag idag!
Ni är bäst!

xoxo

Permalink Den sanna vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback