Annas funderingar genom livet...

helgen so far

2008-10-04 @ 18:04:50


Äntligen är det helg å Anna har kommit hit. Mötte henne på centralen igår vid fem, tog tunnelbanan hem till mig och dumpade lite saker.. gick å handlade lite + att vi gock på systemet.
Jag lagade lite mat, fläskfile med klyftor och sås med tomat och basilika, riktigt gott om jag får säga det själv... :) Fick dock lite hjälp av Anna, hon fick göra sallad!
Sedan så slappade vi lite framför tv:n och snackade lite. Var ganska trötta båda två så det blev en relativt tidig kväll.. väldigt städade flickor.
dagen har varit skönt avslappnad. Sov morron till ca tio å avnjöt en god frukost, saknade några saker för att det skulle vara en hotellfrukost, prinskorv till exempel.. hahahahaaa.
Fint väder idag i huvudstaden så vi tog en promenad in till city, god lunch i Gallerian, å några påsar fick vi med oss hem. Jag som inte skulle shoppa något den här helgen, men det sprack kraftigt. Ett par nya jeans, en tunnare blus/tunika plus en topp, inte helt fel!
Eftersom det är kanelbullens dag idag så var vi tvungna att uppsöka ett kondis å mumsa på en bulle.. mycket gott!
Fick även hem ett fång med blommor, underbart lila.

Promenerade från slussen å vilka springer vi på då, komin Lena och personalchefs Anita. Så kvällen tog en snabb vändning till att göra dem sällskap ut å käka. Det skall bli trevligt å hoppas att det blir mycket gott vin! :)

Anna skall åka hem imorron, inte alls roligt, funderar på att låsa dörren och kasta bort nyckeln, eller varför inte binda fast henne någonstans. :)

Nä nu blir det till att fräscha till sig, om det nu gör någon större förändring vette sjutton!
Blir bättre rapportering framöver, kanske till och med slänger in lite bilder!

Over and out

Permalink Den sanna vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback