Annas funderingar genom livet...

hmmm

2009-02-22 @ 21:14:03

Blir så arg på mig själv att jag aldig kan vara tyst... Sa ju för några dagar sedan att det kändes som vår... HAA det gör det ju inte nu inte. Har snöat i över ett dygn... Hur kan det vara möjligt att det ska komma snö nu, då det inte har varit nå på hela vintern... Blir lite irriterad då det kändes så skönt att våren va på g. Det är ju bara att glömma.

Jobbat hela helgen. Va relativt lugnt idag men annat var det igår lördag. Men det är det som är tjusningen med att jobba helg då händer saker som inte händer på veckorna. Me like.
Har dessutom sett Lipstick Jungle, säson 1 ytterligare en omgång... detta va den tredje. :) Såååå bra!

Jobbar 4 dagar denna vecka. Uppbokad på aktiviteter nästa alla kvällar å sen är det Uppsala som gäller!
Kommer att få trevligt sällskap tis och ons av Emmeline, plus att Björn gör oss sällskap på tisdagen å sen på torsdagen åker jag norrut för att hitta på rackartyg i helgen! :)

nu, Beck

ta hand om er!!

Permalink Den sanna vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Ingela

Vi har ju varit nere i huvudstaden i tre dagar nu eftersom vi såg på AC/DC igår :) Såå typiskt med vädret bara. Snö har man ju sett nog med hemma! Men det har varit en mysig helt trots allt. Kom tillbaka till S-vall ikväll och det känns skönt att få vila upp sig imorgon innan man börjar på att jobba igen. Låter som att du får en riktigt bra vecka :) Sköt om dig.

2009-02-23 @ 21:25:56
URL: http://plingans85.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback